Vill du jobba i ett företag som är en nytänkare inom bostadsbranschen? Nu stärker vi upp vårt team med ett antal spännande roller. Du kommer att arbeta på vårt kontor vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm.

Aros Bostad är en bostadsutvecklare som grundades 2006. Vi har sedan starten varit en av pionjärerna när det gäller att omvandla fastigheter till personliga bostäder, och är idag främst verksamma inom nyproduktion av bostadsrätter i Stockholm och Uppsala. Vi är ett delägarlett företag som finansieras av institutionella investerare såsom Första AP-fonden, SEB Trygg Liv och Östersjöstiftelsen. Utifrån ambition, trovärdighet och lyhördhet levererar vi en sinnrik, hållbar och samtida bostadsupplevelse till våra kunder. 

Vi står inför en kraftig tillväxt och stärker nu upp vår organisation inför det stora antal projekt som ska genomföras de kommande åren. Vår arbetsmiljö är dynamisk och energifylld med stort utrymme för utveckling och kreativitet. Här kan du räkna med ett omväxlande arbete tillsammans engagerade och prestigelösa kollegor som drivs av att jobba i ett framtidsinriktat företag.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kandidater och välkomnar därför även spontana ansökningar som skickas till: info@arosbostad.se