Konceptassistent

Arbetsbeskrivning
Som konceptassistent ingår du i Konceptutvecklingsavdelningen och stöttar konceptutvecklare i det dagliga arbetet med konceptutvecklingen av Aros Bostads bostäder.

Arbetet kan bl a innefatta nedanstående uppgifter i olika bostadsprojekt;
- Bistå vid framtagandet av för projekten målgruppsanpassade och unika designkoncept
- Behjälplig vid framtagandet av materialbeskrivning och rumsbeskrivning till säljstart respektive anbudsförfrågan
- Ansvara för att aktuella material- och produktprover finns på kontoret och inför säljstart
- Ansvara för att ta in offerter på till projekten utvalda produkter och material
- Bistå vid arbetet med att ta fram visualiseringar till projektlansering och säljstart
- Behjälplig vid inredning av showroom och visningslägenhet

Din profil
Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta mycket ansvar och arbeta brett inom design och arkitektur. Du har gymnasiekompetens och sedan samlat kunskap och erfarenhet från exempelvis Arkitektskolan, Konstfack, Beckmans eller motsvarande, som du kanske kompletterat med något års arbetslivserfarenhet på byråsidan. Ditt intresse och din passion för design, arkitektur och konceptualisering gör att du håller dig uppdaterad om din omvärld och de produkter och material som är aktuella idag. Du ska inspireras av att arbeta i en omväxlande miljö och i en växande organisation.

Ansökan
Skicka ansökan märkt ”Konceptassistent” med CV och personlig presentation till elisabet.forsell@arosbostad.se. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och inkomna ansökningar hanteras fortlöpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Elisabet Forsell på 073-552 07 00