Marknadsassistent

Som marknadsassistent ingår du i Marknads- och Försäljningsavdelningen och stöttar sälj- och marknadsansvariga i sitt dagliga arbete med marknadsföreningen av Aros Bostads bostäder.

Arbetet kan bl a innefatta nedanstående uppgifter;
- Behjälplig med grafiskt material såsom bildhantering (gärna också film/motion), produktion av marknads- och försäljningsmaterial - både i tryck och i digitala kanaler.
- Vara med och ta fram/ producera content till webb, tryck och sociala medier.
- Ansvara för beställning och koordinering av annonser för tryck och digitala kanaler.
- Löpande uppdatering av webbsidor och sociala medier.
- Behjälplig i planering och genomförande av marknads-, kund- och försäljningsaktiviteter.
- Behjälplig i planering och löpande uppdatering av försäljningslokaler, showroom och visningsbostäder.

Din profil
Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta mycket ansvar och arbeta brett inom marknad. Du har gymnasiekompetens och sedan samlat kunskap och erfarenhet från exempelvis Berghs/Hyper Island/Beckmans/Forsbergs, som du kanske kompletterat med något års arbetslivserfarenhet på byråsidan eller på en marknadsavdelning.
Ditt intresse och din passion för kommunikation, marknadsföring, och design/teknik gör att du håller dig uppdaterad om din omvärld och de verktyg (kanaler och programvara) som är aktuella idag.
Du ska inspireras av att arbeta i en omväxlande miljö och i en växande organisation.

Ansökan
Skicka ansökan märkt ”Marknadsassistent” med CV och personlig presentation till jessica.grip@inhouse.se. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och inkomna ansökningar hanteras fortlöpande. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Jessica Grip på Inhouse 0704-215026.